Vrijwilliger worden bij THuisman

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Onmisbaar voor ons team!

Begeleiden bij activiteiten

Vrijwilligers vervullen een essentiële rol. Als vrijwilliger werkt u/werk je samen met twee collega's, begeleid je bij activiteiten, help je bij het bereiden van maaltijden en verzorg je de koffiemomenten voor onze deelnemers. Wij streven ernaar om één vrijwilliger per dagdeel in te plannen. De werktijden zijn van 09:30 tot 12:30 of 12:30 tot 15:30.

Als vrijwilliger op onze zorgboerderij bent u/ben je een onmisbare schakel in ons team. Jouw betrokkenheid en vriendelijkheid dragen bij aan een veilige en ondersteunende omgeving waarin onze deelnemers zich THuis voelen.

Chauffeur

Als vrijwillige chauffeur op onze zorgboerderij vervult u/vervul je een cruciale rol in het ondersteunen van onze deelnemers. Vanaf circa 09:00 uur, haal je onze deelnemers op en breng je ze veilig naar de zorgboerderij, waar ze kunnen genieten van een dag vol activiteiten. Om 15:30 uur breng je onze deelnemers weer terug naar huis. Je bent niet alleen een bestuurder, maar ook een vriendelijke en vertrouwde chauffeur voor onze deelnemers, die kunnen rekenen op jouw zorg en aandacht tijdens de rit.

Bovendien is er altijd ruimte om even bij te komen en een bakje koffie te drinken op de zorgboerderij voordat je weer op pad gaat. Deze momenten van gemeenschap en verbondenheid zijn waardevol voor zowel de deelnemers als voor jou als chauffeur.

Chauffeurs zijn onmisbaar voor onze zorgboerderij. Jouw toewijding en inzet maken het mogelijk voor onze deelnemers om deel te nemen aan onze activiteiten en te genieten van alles wat onze boerderij te bieden heeft.

 

Vrijwilliger worden?

Bent u/ben jij geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? Dan kun je  eenvoudig aanmelden via ons contactformulier.